Prvi brendirani hotel u manjem bh. entitetu

U BiH otvoren još jedan hotel 'Courtyard by Marriott' sa četiri zvjezdice

Biznis Klub30.07.19, 10:32h

U BiH otvoren još jedan hotel 'Courtyard by Marriott' sa četiri zvjezdice
Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Skoplju

 

U Banjaluci je sinoć otvoren hotel “Courtyard by Marriott”, najvećeg svjetskog hotelskog brenda, sa četiri zvjezdice i 118 savremeno opremljenih soba.

 

Hotel su svečano otvorili član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i vlasnik hotela “Courtyard by Marriott” Mišo Kuzmanović, javila je Srna a prenijeli mediji.

 

Ovaj prvi brendirani hotel u Republici Srpskoj ima višenamjensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mjesta, restoran sa više od 100 mjesta, wellness, fitness salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca.

 

“Vjerujem da ovo nije jedini objekat i da će ih biti još. To znači da će Banjaluka biti zanimljiva i drugim brendovima da se pojave na ovom tržištu”, istakao je Dodik.

 

Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu i Skoplju.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još