Šta kažu zvijezde

Horoskop otkriva kakva ste supruga

Zabava28.07.19, 17:56h

Horoskop otkriva kakva ste supruga
Jeste li podrška svom suprugu i držite li sva četiri kutka kuće? Doznajte...

 

 

OVAN

 

S vama je uvijek zabavno. Trudite se održati vezu "živom" i zanimljivom, a usput ste i jako brižna partnerica. Volite istraživati pa ćete vjerovatno sa svojim izabranikom planirati česta putovanja.

 

BIK

 

Žene rođene u ovom znaku su vjerne i iskrene po prirodi. Dajete beskrajnu podršku svojim partnerima. Znate biti i tvrdoglave, ali stabilnost veze i porodica vam je prioritet.

 

BLIZANCI

 

Često ste pod stresom, ali imate "konjsku energiju". Nerijetko ćete dati baš sve od sebe kako bi nešto funkcioniralo i kako bi se vaš partner osjećao posebnim.

 

RAK

 

Ljubav uzimate vrlo ozbiljno i često ste jako emocionalne. Kao supruga, imate visoko poštovanje prema svom partneru i instituciji braka. Planirate više od jednog djeteta i lako preuzimate odgovornost i obveze u kući.

 

LAV

 

Vi ste snažne, energične i neovisne žene. Inteligentne ste i volite biti obasipane komplimentima. Podupirete svog partnera, ali ipak nećete zadržati svoje mišljenje za sebe.

 

DJEVICA

 

Imate dobar smisao za humor i optimističnog ste duha. Ipak, kao perfekcionisti, tražite od svog partnera da bude dobro organiziran.

 

VAGA

 

Sanjarite o staromodnoj ljubavi i romansi. Žene rođene u ovom znaku vole biti okružene porodicom i bliskim prijateljima. Imate jako mnogo razumijevanja za svog patnera, ali i strpljenja, no očekujete da vaš partner donosi neke odluke umjesto vas.

 

ŠKORPIJA

 

Dvije riječi mogu najbolje opisati žene rođene u ovom znaku: strastvene su i senzualne. Volite eksperimentirati u spavaćoj sobi i težite rješavanju problema, a ne zatiranju pod tepih.

 

STRIJELAC

 

Ne možete biti sretni u vezi s nekim ko vam želi "skratiti krila". Otvorenog ste uma i volite putovati te ćete ići na putovanja solo ako nemate podršku svog partnera. Ako nađete osobu koja vas bezuvjetno podržava, bit ćete vjerna i brižna supruga.

 

JARAC

 

Smirene i strpljive partnerice, rođene u ovom znaku sklone su multitaskingu kojeg obavljaju bez poteškoća. Sanjarite o tome da vam partner piše ljubavna pisma, a ne tekstualne poruke.

 

VODOLIJA

 

Znate biti impulsivne, no dajete svom patrneru dovoljno prostora da sotvari svoje želje. Kretaivna ste osoba i puna podrške.

 

RIBE

 

Prava ste romantična duša s izraženom maštom. S vama je ugodno biti u društvu, ali ponekad možete lako mijenjati raspoloženja.

 

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!