VIDEO/ Nadzorna kamera sve snimila

Dvojica noževima napali Mesuta Özila u Londonu, Sead Kolašinac ih otjerao golim rukama

Hronika26.07.19, 07:55h

Dvojica noževima napali Mesuta Özila u Londonu, Sead Kolašinac ih otjerao golim rukama
Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima

 

Mesuta Özila napala su juče noževima dvojica pljačkaša, a spašavao se uz pomoć Seada Kolašinca, piše Daily Mail. Navodno je riječ o pokušaju krađe automobila zvijezde Arsenala.

 

Napadači su Arsenalova veznjaka napali danas popodne u Sjevernom Londonu. Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala.

 

Sead Kolašinac izašao je iz auta i golim rukama odbio naoružane napadače, a Özil je iz auta pobjegao u turski restoran koji je bio u blizini. Konobari i kuhari istrčali su iz restorana kako bi pomogli igračima.

 

Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima.

 

Azuka Alintah, zaposlenica jedne tvrtke u kvartu, kupovala je hranu kad je čuo buku i uzvike.

 

"Bilo je to jako čudno. Njegov auto je stajao nasred ceste, u autu nije bilo nikoga, a vrata su bila otvorena. Özil je bio strašno uplašen. svatko bi bio da ga neko lovi nožem. Izgledao je kao da trči da spasi živu glavu", rekla je Alintah pa dodala:

 

"Vidjela sam kako je utrčao u restoran s motoristima koji ga prate. Nisu skidali kacige i bili su potpuno u crnom. Bili su jezivi. Ko zna što bi se dogodilo da su ga ulovili."

 

OVDJE pogledajte snimak nadzorne kamere.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!