Tragedija za tragedijom

Surova stvarnost: Bio je reprezentativac Jugoslavije, a danas je beskućnik s gangrenom na nozi

Hronika25.07.19, 20:16h

Surova stvarnost: Bio je reprezentativac Jugoslavije, a danas je beskućnik s gangrenom na nozi
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u biciklizmu prije dvije godine, u novembru 2017., doživio je tragediju kad mu je izgorio stan, ujedno i jedini dom, u beogradskom naselju Rakovica. Pritom je izgubio i suprugu Anu koja je preminula od gušenja dimom

 

Dramatična objava s beogradskih ulica koja je šokirala korisnike društvenih mreža gdje je podijeljena više hiljada puta, prikazuje surovu stvarnost od koje su mnogi građani slabijeg ili srednjeg imovinskog stanja udaljeni tek koji korak.

 

Sandra Santiago iz Beograda podijelila je fotografije Vlastimira Matića (67), nekad jugoslavenskog reprezentativca u biciklizmu, a danas beskućnika s ozbiljnom bolesti i bez puno nade.

 

- Beograde (ili rodbino i prijatelji), gdje će ti duša?! Matić Vlastimir (67 godina), bivši reprezentativac u biciklizmu, danas beskućnik s gangrenom na nozi; nadležna služba ne dolazi na lice mjesta jer ga već poznaje?! Podijelite, možda neko može pomoći - napisala je Santiago apel.

 

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u biciklizmu prije dvije godine, u novembru 2017., doživio je tragediju kad mu je izgorio stan, ujedno i jedini dom, u beogradskom naselju Rakovica. Pritom je izgubio i suprugu Anu koja je preminula od gušenja dimom, piše Alo.

 

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!