Tvrdi da ima dokaze

Mamić: Ja i predsjednik Vrhovnog suda smo toliko intimni, jedino što nije bilo seksa među nama

Hronika24.07.19, 20:49h

Mamić: Ja i predsjednik Vrhovnog suda smo toliko intimni, jedino što nije bilo seksa među nama
Oni znaju koji su, ja dobro znam koji su, mi međusobno znamo šta je bilo

 

Nakon što je Zdravko Mamić jučer u Sarajevu kritizirao predsjednika Vrhovnog suda Hrvatske Đuru Sessu kazavši da je "nepošten, pokvaren korumpirani sudac koji je ruglo i nije zaslužio da bude predsjednik Vrhovnog suda" odmah je reagirao Sessa koji je rekao da se s Mamićem sreo dva puta u prolazu i da nema odgovora na njegove vrlo ružne optužbe. 

 

Danas je pak na to reagirao Zdravko Mamić.

 

Kako prenosi Dnevnik.hr, Mamić je rekao da Sessa ne govori istinu te da njih dvojica imaju "duboku prošlost i neraskidivu povezanost".

 

- Poznajemo se vrlo dobro. Ja bih rekao da smo toliko intimni, jedino što nije bilo seksa između nas dvojice. Sessa je samo jedan od kapitalaca i namjerno sam krenuo od kapitalaca, ali ima tu njih još puno, oni znaju koji su, ja dobro znam koji su, mi međusobno znamo šta je bilo, što sve znamo jedni o drugima. Ja imam neoborive dokaze, ja sigurno ne pucam prazan ćorak - rekao je Zdravko Mamić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!