Kraljevi electro scene

The Chemical Brothers stižu u Zagreb!

Zabava24.07.19, 17:41h

The Chemical Brothers stižu u Zagreb!
The Chemical Brothers po prvi put stižu u Zagreb, a posljednje samostalno gostovanje u Hrvatskoj, prije skoro 10 godina na Pagu, bilo je rasprodano

 

U sklopu velike ‘No Geography’ turneje, koncerata i nastupa na najvećim svjetskim festivalima, od Meksika do Australije, preko Glastonburyja u Velikoj Britaniji do Fuji festivala u Japanu, a uoči velike završnice u O2 Areni u Londonu, The Chemical Brothers stižu u Hrvatsku, i to u Zagreb, gdje će nastupiti po prvi put!


Svi ljubitelji elektronske muzike napokon će doći na svoje, jer 12. oktobra u Dom Sportova stižu kraljevi electro scene!


Nastupi ovog electro dvojca nisu samo DJ setovi, već kompletan vizualno muzički događaj praćen spektakularnom vlastitom produkcijom, kojom stvaraju sasvim novo iskustvo i jedno od najzanimljivijih doživljaja muzike općenito.


Posljednji, deveti album „No Geography“ izdan prije svega par mjeseci, pokupio je same hvalospjeve kritičara i publike, što znači da The Chemical Brothers stižu u Zagreb na samom vrhuncu svog stvaralaštva. Hrvatska publika, kao i ona regionalna koja će prisustvovati koncertu, može očekivati spektakl o kojem će se još dugo pričati!


The Chemical Brothers po prvi put stižu u Zagreb, a posljednje samostalno gostovanje u Hrvatskoj, prije skoro 10 godina na Pagu, bilo je rasprodano. S obzirom na interes publike kroz sve ove godine i kvalitetu benda, koja se iznova svakim singlom, nastupom i albumom potvrđuje, očekuje se da će i koncert u Zagrebu biti rasprodan.


Ulaznice za koncert The Chemical Brothers u Domu Sportova u prodaji su putem sustava Eventim (www.eventim.hr) po cijeni od 430 kn za parter te 350 kn za tribine.  

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!