čekalo se po nekoliko sati

Višemjesečni haos zbog Vranduka dosegao usijanje: Iznemogli vozači na 30 stepeni, kilometarske kolone i nervoza...

Hronika22.07.19, 19:04h

Višemjesečni haos zbog Vranduka dosegao usijanje: Iznemogli vozači na 30 stepeni, kilometarske kolone i nervoza...
Boreći se s nesnosnim vrućinama, brojni vozači s nestrpljenjem su čekali da se na improviziranom semaforu pojavi zeleno svjetlo. Neki su tu čast imali i nakon dva sata


Na magistralnom putu M-17, Zenica - Nemila, kroz tunel Vranduk, zbog sanacije udarnih rupa, od 14 sati je bio potpuno obustavljen saobraćaj, što je bilo dovoljno da višemjesečni haos dođe do usijanja.

 

Ekipa “Dnevnog avaza” bila je na licu mjesta, gdje jezatekli potpuni kolaps. Iznemogli vozači u kilometarskim kolonama, na visokih 30 stepeni, bili su više nego ogorčeni zbog potpune obustave saobraćaja.

 

Osim brojnih bh. građana, u kolonama su novinari Avaza zatekli i brojne vozače iz država u regionu. Niko ne može povjerovati šta se dešava na najfrekventnijem putu u Federaciji BiH te da nadležni u ''Cestama FBiH'' nisu našli adekvatno rješenje.

 

Boreći se s nesnosnim vrućinama, brojni vozači s nestrpljenjem su čekali da se na improviziranom semaforu pojavi zeleno svjetlo. Neki su tu čast imali i nakon dva sata.

 

Iz zeničke policije potvrđeno je da se saobraćaj na ovoj dionici sada odvija nesmetano, odnosno naizmjenično - jednom trakom.

 

(Avaz, Foto: Arhiv/ DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još