Ima li kraja?

Novo poniženje na plaži u Makarskoj: Žena otišla djetetu kupiti sok, šokirala se kada je vidjela šta je bahati zaštitar uradio dok je nije bilo

Hronika18.07.19, 19:43h

Novo poniženje na plaži u Makarskoj: Žena otišla djetetu kupiti sok, šokirala se kada je vidjela šta je bahati zaštitar uradio dok je nije bilo
Na suprugovo upozorenje da ću pozvati policiju samo je otišao

 

Ljetne ''radosti'' vezane uz iznajmljivanje ležaljki na plažama pod koncesijom ponavljaju se iz godine u godinu i nažalost postale su gotovo pa uobičajne pa se stalno ''vrti'' scenarij u kojem kupači ili od ležaljki ne mogu ući u more ili ne mogu odložiti svoje ručnike ili ih koncesionar potjera s plaže.

 

Neugodnost na makarskoj gradskoj plaži doživjela je Ivana Pranjić iz Koprivnice koja je u Makarskoj ljetovala sa suprugom Anđelkom i sinom, a inače živi u Švicarskoj i kojoj je, kako tvrdi, djelatnik objekta City Beach Apartmentsa koji se nalazi između hotela Park i Meteor, ručnik sa stvarima jednostavno bacio u jedan kut i na to mjesto postavio ležaljke, piše Slobodna Dalmacija.

 

- Prvo ljetovanje u Makarskoj nikako nam neće ostati u lijepom sjećanju jer smo na gradskoj plaži već oko 9.30 sati doživjeli veliko poniženje od bahatog i bezobraznog djelatnika City Beacha koji nam se predstavio kao zaštitar, a koji je pobacao naše privatne stvari i ručnike u jedan ćošak i to dok sam se nalazila u obližnjoj trgovini u koju sam došla kupiti djetetu sok.


Navodni zaštitar, koji na majici nije imao nikakvih obilježja, rekao je da baš na mjesto na koje sam stavila ručnik on mora postaviti svoje ležaljke.

 

Na suprugovo upozorenje da ću pozvati policiju samo je otišao, a koliko je meni poznato, hotel je samo koncesionar dijela plaže, a nije kupio plažu - govori Ivana koja je o cijelom slučaju odmah službenim mailom obavijestila Odsjek komunalnog i prometnog redarstva, ali odgovor još nije dobila.

 

Nakon doživljene neugodnosti na plaži koja je pod koncesijom navedenog objekta, gospođa Pranjić s obitelji se nastavila kupati na plaži hotela Park gdje ih, kako kaže, niko nije ometao.

 

- To što smo doživjeli je veliko poniženje i sramota jer tako agresivno ponašanje nigdje nismo vidjeli na hrvatskoj obali i mislim da ovoga nema nigdje u svijetu niti ćete takvo ponašanje doživjeti od stranaca - uvjerena je Ivana.


S druge strane, djelatnici City Beacha govore kako o navodnom incidentu ništa ne znaju, zapravo su tek doznali od novinara. Kako kaže recepcionarka Nina Žderić, njihov objekt uopće nema zaštitara, a na plaži koja je pod koncesijom mogu se kupati svi - i njihovi gosti te domaći i ostali kupači.

 

- Za navedeni incident čujem prvi put i nitko nam se od kupača nije obratio tako da je možda riječ o slučaju koji se zbio na nekoj drugoj plaži. Mi i nemamo zaštitara, već djelatnika koji radi na iznajmljivanju ležaljki i koji ih na plažu postavi oko 7 sati i više ih ne miče.

 

Nikad nikoga nismo potjerali s plaže zbog ležaljki niti smo ikad s kupačima imali problema jer svi, i domaći i stranci koji nisu gosti hotela najnormalnije mogu pristupiti plaži i tu staviti svoje ručnike bez obzira na ležaljke - rekla je recepcionarka, a prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Dogradonačelnik Dražen Nemčić rekao je da će s komunalnim redarima prvo provjeriti jesu li zaprimili mail gospođe Ivane Pranjić, ali napominje i kako koncesionar ležaljkama može zauzeti samo 30 posto plaže.

 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još