Progovorila o biznismenu

Oglasila se Maca Diskrecija nakon informacije da je uhapšena zbog prostitucije: Evo šta je istina!

Showbizz18.07.19, 11:35h

Oglasila se Maca Diskrecija nakon informacije da je uhapšena zbog prostitucije: Evo šta je istina!
Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene koja me prijavila, rekla je Maca

 

Mediji su juče objavili kako je Maca Diskrecija uhapšena u jednom hotelu dok je bila sa biznismenom, te da su joj zbog uzimanja novca za seksualne usluge stavljene lisice na ruke. Sada je Maca ispričala šta se, zapravo, dogodilo:

 

– To su gluposti. Nisam uhapšena, ovo mi namještaju zato što neću u Zadrugu. Imala sam dva poziva za taj rijaliti, kao i prijetnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u saradnji s njima želi da me psihički uništi, on je već ranije pisao kako sam hapšena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila hapšena, to je bilo davno zbog jedne žene koja me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhapšena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovek s kojim se viđam nekoliko mjeseci i on me ne plaća za seks, već što mu je dobro sa mnom u vezi – ispričala je Maca.

 

Podsjetimo, upravo je Maca Diskrecija-Senada Nurkić pričala za medije da se bavi prostitucijom. Prije dvije godine je otkrila i svoju, kako je rekla, tarifu – 500 eura za seks sa jednom osobom, 1.000 za grupnjak.

 

(Ekskluziva.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!