Neukusna izjava nakon pobjede

Trener Celtica raspalio po Bordo timu: Igrače Sarajeva nazvao 'poljoprivrednicima'

Sport18.07.19, 09:58h

Trener Celtica raspalio po Bordo timu: Igrače Sarajeva nazvao 'poljoprivrednicima'
Na ovom nivou sudije ponekad vide igru malo drugačije nego mi. To je ono što sam ja naučio. Najbolje je ne govoriti ništa, rekao je Lennon

 

 

Trener Celtica Neil Lennon nije bio zadovoljan sinoć. Iako je njegov tim slavio protiv Sarajeva 2:1, on je bio frustriran ponašanjem igrača bh. prvaka koje je nazvao "poljoprivrednicima", prenosi Avaz.

 

- Bili su pomalo 'poljoprivredni', u najmanju ruku. Barem jedan od njih je zaslužio crveni karton... Na ovom nivou sudije ponekad vide igru malo drugačije nego mi. To je ono što sam ja naučio. Najbolje je ne govoriti ništa - bile su riječi trenera kojeg ne smatraju domaći navijači previše stručnim.

 

Dodao je da su utakmice poput sinoćnje uvijek teške.

 

- Posljednje što želite na ovom nivou su povrede koje prouzrokuju duge pauze... Imat će moji igrači pokoju modricu, ali nadam se da neće biti ništa značajno. Bilo je jako važno da igrači ostanu mirni jer disciplina je važan faktor i ne želimo da izgubimo nekoga za predstojeće utakmice. Znamo koliko teške, naporne i napete mogu biti ove kvalifikacione utakmice, ali iskustveno koje su neki igrači dobili bit će im od koristi u budućnosti - dodao je Lennon.

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još