obilje zabave za svačiji ukus

West Herzegowina Fest od 1. do 3. augusta u Širokom Brijegu

Zabava15.07.19, 17:09h

West Herzegowina Fest  od 1. do 3. augusta u Širokom Brijegu
Autorima koje selektori festivala odaberu za program u konkurenciji osiguran je smještaj sva tri dana trajanja festivala

 

Na "West Herzegowina Festu No.17.", koji će se održati od 1. do 3. kolovoza u Širokom Brijegu, prvog dana nastupit će Parni Valjak, drugi dan koncerte će održati Galija i Who See, dok će festival zatvoriti Prljavo kazalište. 

 

 Na natječaj West Herzegowina Festa prijavilo se 526 autora. U glazbenom dijelu stiglo je 110 prijava bendova, u filmskom 98 kratkih filmova, u likovnom dijelu željelo se natjecati 55 likovnih umjetnika, a na natječaj za kratku priču prijavila su se 263 autora, priopćili su organizatori.


  
 Autorima koje selektori festivala odaberu za program u konkurenciji osiguran je smještaj sva tri dana trajanja festivala. Također su osigurani putni troškovi, besplatan ulaz sve tri festivalske večeri te sudjelovanje u radionicama, tribinama i predstavljanjima knjiga. 

 

 Nagradu za najbolji film osigurao je "Eronet", najbolji bend nagradit će "Jägermeister", dok će "Levi's" odabrati i nagraditi najbolji styling. "UniCredit Bank" nagradit će likovnog umjetnika, a pokrovitelj natječaja za kratku priču je portal Bljesak.info. 

 

 West Herzegowina Fest No. 17 održava se na novouređenoj već dobro poznatoj lokaciji na putu prema vrelu Borak, a posjetitelje i ove godine očekuje trodnevni festival glazbe, kratkog filma, kratke priče te likovnih performansa, uz specijalne glazbene goste. 

 

Do sada su na West Herzegowina Festu kao specijalni glazbeni gosti nastupali Bajaga i instruktori, Damir Urban, Neno Belan, Dubioza Kolektiv, Goran Bare & Majke, Nina Badrić, Vojko V, Psihomodo Pop, Zabranjeno Pušenje, TBF, JINX, Edo Maajka, Hladno Pivo, Natali Dizdar, Detour, Vatra, Pavel, Silente, Kries, Sars, Letu Štuke, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, Belfast Food, Elemental, Zoster...

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!