Okršaj ispred noćnog kluba

Detalji brutalne tuče: Elmira krvnički pretukli bejzbol palicama, a onda mu odsjekli uho

Hronika09.07.19, 09:39h

Detalji brutalne tuče: Elmira krvnički pretukli bejzbol palicama, a onda mu odsjekli uho
Krivica da je „27-godišnjem muškarcu poslije tuče u kojoj je učestvovalo više lica nanio povredu uha“, kako je saopštila Policijska uprava Prijepolje, pala je na S. K. (37) iz Priboja koji je uhapšen i kome je određeno zadržavanje do 48 sati

 

Policija u Prijepolju i juče je pokušavala da dokuči detalje masovne tuče koja se u nedjelju rano ujutro dogodila ispred jednog noćnog kluba u ovom mjestu, u kojoj je Elmir Rovčanin (27) iz Brodareva ostao bez uha, prenosi Oslobođenje.

 

Poslije prve verzije da je Ročvaninu, dok je pretučen ležao na ulici, neko prišao i nožem odsjekao uho, pojavila se i druga, manje vjerovatna, da mu je uho otkinuto tokom tuče. Tek, on je juče operisan u Kliničkom centru u Beogradu, a ljekari, u nadi da će mu spasiti uho, najavili su još jedan hirurški zahvat.

 

Krivica da je „27-godišnjem muškarcu poslije tuče u kojoj je učestvovalo više lica nanio povredu uha“, kako je saopštila Policijska uprava Prijepolje, pala je na S. K. (37) iz Priboja koji je uhapšen i kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

Policija je saopštila da će on biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, ali ne i na koji način je Rovčanina ostao bez uha.

 

Prema onome što se iz nezvaničnih ali pouzdanih izvora moglo saznati je da je u prijepoljskoj diskoteci, u nedjelju u ranim jutarnjim časovima, došlo do masovne tuče kojoj je prethodila svađa dvije grupe koje su se zatekle u objektu.

 

Sukob se potom prenio i ispred diskoteke a u njemu su navodno korišćene i bejzbol palice. Najgore je prošao Elmir Rovčanin koga su, kada su se strasti smirile, pronašli pretučenog kako leži na ulici, ali bez uha.

 

– Za sada sve ukazuje da je Rovčaninu uvo odsječeno oštrim predmetnom nožem. Da li se to dogodilo dok je bespomoćan ležao na asfaltu ili tokom tuče za sada je nepoznato. Mnogo detalja će biti jasnije poslije saslušanja S. K. i ostalih učesnika sukoba, takođe i Rovčanina koji zbog zdravstvenog stanja u kome se nalazi još uvijek nije dao izjavu policiji. Da je u tuči korišten nož govori i činjenica da je jedan mladić, koji je pokušao da zaštiti Rovčanina, zadobio posjekotine po rukama. Takođe dobio je i udarac u glavu – priča izvor Blica iz prijepoljske policije.

 

Prijepolje kao i Brodarevo, mjesto uz granicu Srbije i Crne Gore su međunacionalne sredine u kojima je izmješan srpski i bošnjački živalj. Takođe i Priboj iz kog je uhapšeni S. K. kao i još nekoliko učesnika tuče. Mada su se na sandžačkim portalima pojavili komentari da je tuča u kojoj je Rovčaninu odsječeno uho nacionalno motivisana, tome potvrde za sada nema.

 

Elvir Rovčanin, tako kažu u njegovom Brodarevu, nije poznao kao neko sklon sukobima. Ovaj mladić sa desetak godina ostao bez oca koji je vozilom sletio u rijeku Lim i poginuo, poslije čega ga je majka ostavila i preudala se u Sarajevo. Živio je sa babom, a kasnije sa stricem.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još