Drama se nastavlja

'Sarajlija iz podruma' opet napada: Ne prestaje da progoni Cecu, a ono što traži, pjevačicu je prestravilo!

Showbizz04.07.19, 12:10h

'Sarajlija iz podruma' opet napada: Ne prestaje da progoni Cecu, a ono što traži, pjevačicu je prestravilo!
Podsjetimo, O.L. je provalio u Cecinu kuću na Kipru i tamo u podrumu boravio nekoliko dana, a prilikom hapšenja je sve vrijeme ponavljao da je pjevačica njegova supruga

 

Provalnik koji je nedavno upao u kuću Cece Ražnatović na Kipru deportovan je za Srbiju, gdje je nastavio da progoni folk zvezdu. Međutim, drama se tu nije završila jer je, kako saznajemo, izvesni O.L. (inače rodom iz Sarajeva) tražio da ga vrate na Kipar, gdje se pjevačica trenutno nalazi na odmoru.

 

O.L. je, naime, putem pravoslavne crkve na Kipru tražio da ga vrate tamo, saznaje "Blic". Iako se to neće dogoditi, Ceca je priznala da se zbog čitave situacije osjeća ugroženo i nimalo prijatno.

 

Podsjetimo, O.L. je provalio u Cecinu kuću na Kipru i tamo u podrumu boravio nekoliko dana, a prilikom hapšenja je sve vrijeme ponavljao da je pjevačica njegova supruga. Deportovan je u Srbiju, gdje je nastavio da progoni folk zvijezdu, a tražio ju je u crkvenom domu kod Hrama Svetog Save.

 

(Blic.rs, DEPO PRTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još