Vrijednost objekta preko 1,2 miliona KM

Gradić nadomak Sarajeva nakon deset godina dobija hotel, i to ne bilo kakav - ispunjava sve uslove za četiri zvjezdice

Biznis Klub30.06.19, 16:22h

Gradić nadomak Sarajeva nakon deset godina dobija hotel, i to ne bilo kakav - ispunjava sve uslove za četiri zvjezdice
Investitori su istakli da je hotel izgrađen za nepune dvije godine, kako je i planirano u septembru 2017. godine kada su počeli prvi radovi, navodeći da su imali punu podršku i razumijevanje lokalne uprave

 

Na Sokocu će u srijedu biti svečano otvoren novoizgrađeni hotel „Zlatni bor“, rekao je Srni jedan od vlasnika ovog ugostiteljskog objekta Sokočanin Milan Jolović Legenda.

 

On je naglasio da će hotel za posjetioce biti na usluzi od ponedjeljka, 1. jula.

 

Jolović je naveo da je u prvoj fazi izgradnje za goste osposobljeno 13 soba sa 28 ležaja, restoran i kafić, a u drugoj fazi, do jeseni, biće opremljen wellness centar u okviru kojeg će biti savremena teretana, bazen, sto za masaže, wellness i slana soba. On je dodao da u hotelu postoje uslovi za proširivanje smještajnih kapaciteta, ukoliko se ukaže potreba za veći broj gostiju.

 

Jolović je rekao da hotel ispunjava sve uslove da bude kategorisan sa četiri zvjezdice, a u ovom ugostiteljskom objektu biće zaposlena 22 radnika.

 

“Hotel `Zlatni bor` namijenjen je za tranzitni, lovni i sportsko-rekreativni turizam i već postoji veliko interesovanje atletskih klubova iz Srbije, jer imamo idealne uslove za visinske pripreme sportista”, istakao je Jolović i dodao da je već za septembar najavljeno da će na pripreme doći košarkaši „Metalca“ iz Valjeva.

 

Vrijednost ovog ugostiteljskog objekta je više 1.200.000 КM, a investitori su Milan Jolović Legenda i Milan Ćebić sa Sokoca.

 

Investitori su istakli da je hotel izgrađen za nepune dvije godine, kako je i planirano u septembru 2017. godine kada su počeli prvi radovi, navodeći da su imali punu podršku i razumijevanje lokalne uprave na Sokocu.

 

Sokolac je jedna od rijetkih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj u kojoj više od deset godina ne funkcioniše nijedan hotel. (Srna)

 

(DEPO PORTAl, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još