ŽIVOTNA PRIČA HANKE PALDUM NIJE BAJKA

Kažu da je bila jedna od najljepših žena u gradu, udvarači su se slamali... Ali ona je odabrala Muradifa Brkića, jer...

Showbizz21.06.19, 09:52h

Kažu da je bila jedna od najljepših žena u gradu, udvarači su se slamali... Ali ona je odabrala Muradifa Brkića, jer...
Kada su se upoznali, on je bio student književnosti, a ona srednjoškolka. U početku su se viđali samo na putu od kuće do škole, a kasnije su išli na kafu i limunadu

 

 

 

 

Pjevačica Hanka Paldum je svojevremeno važila za jednu od najljepših i najmuzikalnijih djevojaka u gradu pa je imala mnogo udvarača.


Iako su mnogi željeli da provedu vrijeme sa njom, ona je odabrala Muradifa Brkića koji ju je osvojio lijepim manirima, piše Hayat.ba


Kada su se upoznali, on je bio student književnosti, a ona srednjoškolka. U početku su se viđali samo na putu od kuće do škole, a kasnije su išli na kafu i limunadu.


Nakon toga, 1976. godine su se vjenčali u Duvnu, gdje je njen suprug odrastao.

 

hanka-i-muradif


Nakon što mu je rodila sina i kćerku, njihov brak je okončan, a rekla je da u suprugu nije više nalazila podršku koju je ranije imala. Dodala je i da smatra da muškarcima ne treba dati moć i slavu jer su labilni i povuče ih društvo i kafana.


Sin je doživio saobraćajku nakon koje je završio u zatvoru, a ona nije krila da joj je to jako teško palo.


– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru – rekla je Hanka svojevremeno.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 45

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još