Potvrdio i Verschueren

Vranješ ipak napušta Anderlecht: Poznato gdje odlazi

Sport19.06.19, 13:19h

Vranješ ipak napušta Anderlecht: Poznato gdje odlazi
Vranješ ni ne razmišlja da pokuša izboriti se za minute u ljubičastom dresu, niti su za njega zainteresovani u Anderlechtu

 

Ognjen Vranješ se nakon jedne sezone u Belgiji vraća u AEK odakle je i doveden u Anderlecht prošlog ljeta.


Banjalučanin je nakon svih problema vezanih za reprezentaciju BiH, status u belgijskom klubu i afere sa Jelenom Karleušom ipak uspio da se vrati u Atinu.

 

Vijest je potvrdio Anderlechtov sportski direktor Michael Verschueren, koji je otkrio da će Vranješ biti posuđen grčkom klubu za narednu sezonu.

 

"Ovo je dogovor između AEK-a i Anderlechta te sve ide po planu. U srijedu ćemo potvrditi dogovor, a Vranješ će već u četvrtak biti u Atini", rekao je Michael Verschueren za Sport24.gr.

 

Nekadašnji bh. reprezentativac pojavio se na prvoj prozivci u Anderlechtu te odradio čak i trening s prvim timom pod dirigentskom palicom Vinsenta Kompanija.

 

Međutim, Vranješ ni ne razmišlja da pokuša izboriti se za minute u ljubičastom dresu, niti su za njega zainteresovani u Anderlechtu.

 

Inače, Vranješ je prošle sezone za belgijski klub u svim takmičenjima odigrao samo 14 utakmica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!