Tegeltija se vratio s odmora, rasprava na sjednici

Nezirović: Smatram da trebamo podnijeti kolektivnu ostavku u VSTV-u! Lokmić-Misirača: Nikad!

Front19.06.19, 11:39h

Nezirović: Smatram da trebamo podnijeti kolektivnu ostavku u VSTV-u! Lokmić-Misirača: Nikad!
Na izjavu Nezirovića, reagovala je Ružica Jukić koja je kazala da smatra da ne treba podnijeti ostavku i da za to ne vidi nijedan razlog

 

"Smatram da svi trebamo podnijeti kolektivnu ostavku kako bismo sačuvali kredibilitet institucije”, kazao je na današnjoj sjednici Goran Nezirović, član VSTV-a BiH, prenosi N1.

 

Na izjavu Nezirovića, reagovala je Ružica Jukić koja je kazala da smatra da ne treba podnijeti ostavku i da za to ne vidi nijedan razlog.

 

Također, reagovala je i Jadranka Lokmić-Misirača, potpredsjednica VSTV-a kazavši: "Nikad ostavku neću dati, daću je kad ja budem htjela, ne u ovom momentu".

 

Podsjetimo, jutros je počela trodnevna sjednica Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine, javila je reporterka N1. Na sjednici je prisutan i predsjednik Milan Tegeltija, koji se vratio sa godišnjeg odmora.

 

Prvog dana zasjedanja VSTV-a raspravljati će i o zajedničkom pismu koje su OSCE, Ambasada SAD-a i Delegacija Evropske unije uputili ovom tijelu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još