Pjevač se ponaša neodgovorno prema sebi

Darko Lazić ide hitno na operaciju, moraju mu izvaditi bubreg

Showbizz17.06.19, 12:49h

Darko Lazić ide hitno na operaciju, moraju mu izvaditi bubreg
U posljednjih nekoliko mjeseci ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole. Iako su ljekari polagali nade u njegovo ozdravljenje, njegovo stopalo još uvijek nije zaliječeno

 

Darko Lazić uskoro mora na još dvije operacije od kojih je jedna hitna!

 

Pjevaču će ljekari morati da odstrane jedan bubreg koji je usljed povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u oktobru prošle godine prestao da funkcioniše.

 

– Poslije nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga ljekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija – objašnjava izvor.

 

– Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani!

 

Inače, kako mediji saznaju, Darko na svaka dva – tri dana mora da ide na punktiranje jer mu se u predjelu povrijeđenog kuka koji nije operisao stvara kesa u kojoj se talože krv i limfa.

 

I to će morati što prije da operiše, ali se on veoma neodgovorno ponaša prema sebi.

 

U posljednjih nekoliko mjeseci ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole. Iako su ljekari polagali nade u njegovo ozdravljenje, njegovo stopalo još uvijek nije zaliječeno.

 

Drugim riječima, Darko ga uopšte ne osjeća i nema šanse da se na njega osloni. Da je slušao savjete i instrukcije ljekara, te da je išao na terapije i fizikalne vježbe, to bi sada već bilo riješeno, međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpjeti ozbiljne posljedice.

 

(DEPO ORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!