na Saboru SNSD-a

Dačić: BiH neće biti muslimanska kako to hoće Bošnjaci... Da sad ne pretjerujem, počinjem da ličim na Mileta Dodika...

Front15.06.19, 14:23h

Dačić: BiH neće biti muslimanska kako to hoće Bošnjaci... Da sad ne pretjerujem, počinjem da ličim na Mileta Dodika...
Prilikom obraćanja gostiju, gromoglasnim aplauzom dočekan je Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Srbije, koji je kazao da Bosna i Hercegovina ''nije i nikada neće biti muslimanska kako to hoće Bošnjaci''

 

Na Saboru Saveza nezavisnih socijaldemokrata danas učestvuje više od 1.200 delegata, javlja reporterka N1 televizije Snežana Mitrović koja prati ovaj događaj u Laktašima.

 

Iz ove stranke ranije je saopćeno da Saboru prisustvuju ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov, ambasador Kine u BiH Ji Ping, predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, lideri DNS-a Marko Pavić, Socijalističke partije Petar Đokić, DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, član Predsjedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, predstavnici Demokratske partije Srba u Makedoniji, Prve SDS-a, te druge zvanice iz političkog i društvenog života.

 

Prilikom obraćanja gostiju, gromoglasnim aplauzom dočekan je Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Srbije, koji je kazao da Bosna i Hercegovina ''nije i nikada neće biti muslimanska kako to hoće Bošnjaci''.

 

''Bosna i Hercegovina nije i nikad neće biti muslimanska kako to hoće Bošnjaci. Da sad ne pretjerujem, počinjem da ličim na Mileta Dodika'', poručio je Dačić, a potom komentarisao način na koji su u Laktašima danas dočekani ambasadori Rusije i Kine.

 

''Neću da pričam kako bi prošli ambasadori nekih drugih zemalja da su izašli pred vas'', dodao je on.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 203

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još