tragedija

U rijeci Uni utopio se 29-godišnjak

Hronika12.06.19, 10:49h

U rijeci Uni utopio se 29-godišnjak
Dodao je kako pripadnici Specijalističke jedinice nastavljaju potragu za tijelom, odnosno s pretraživanjem vodotoka i okolnog terena
 

 Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) potvrdilo je da se dvadesetdevetogodišnji državljanin Afganistana najvjerovatnije utopio u rijeci Uni, u neposrednoj blizini Privremenog prihvatnog centra "Sedra" u Cazinu.

 

-Zaposlenici u ovom prihvatnom centru, jučer su oko 15 sati Policijskoj stanici u Cazinu dojavili da se jedna osoba utopila u rijeci Uni. Dežurni timovi i Specijalistička jedinica su odmah upućeni na teren, međutim tijelo još uvijek nije pronađeno. Konstatovano je da se radi o dvadesetdevetogodišnjem muškarcu iz Afganistana, koji je boravio u privremenom migrantskom centru - rekao je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova USK Ale Šiljdedić.

 

Dodao je kako pripadnici Specijalističke jedinice nastavljaju potragu za tijelom, odnosno s pretraživanjem vodotoka i okolnog terena.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!