FOTO/ Kćerka doajena bh. teatra u braku s glumcem

Na Akademiji u Sarajevu rekli joj da je previše mlada i nesigurna, pa otišla u Beograd i uspjela! Ona je...

Showbizz10.06.19, 18:07h

Na Akademiji u Sarajevu rekli joj da je previše mlada i nesigurna, pa otišla u Beograd i uspjela! Ona je...
Dama specifičnog izgleda došla je u Beograd i okušala sreću na Akademiji dramskih umjetnosti. Prošla je prijemni i upisala Akademiju u klasi profesora Predraga Bajčetića. Bila je generacija sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević i Marijom Vicković

 

Igor Đorđević i Zorana Bečić su u braku oko 12 godina i imaju dvoje djece.

 

Upoznali su se dok su još bili studenti na jednoj zabavi. Igor je imao pomalo neobičnu taktiku da je osvoji.

 

Naime, Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, objašnjavajući da ima lošu memoriju.

 

Lijepa crnokosa koleginica odgovorila mu je dva puta, a ostatak večeri ga je ignorisala. Ipak, Igor je bio uporan i na jednom od narednih susreta počeo je da je “muva”.

 

- Igor umije da bude vrlo romantičan i često me iznenadi kad mi onako, bez ikakvog razloga, donese cvijeće. I svako jutro kuha mi kafu i pušta me da duže spavam kad god može. To je velika stvar i umijem da je cijenim, jer nam je oboma san bitan - ispričala je Zorana.

 

zorana-becic-1

 

Zoranu Bečić, koju publika zna po ulogama “Mala noćna muzika” i serijama “Jagodići” i “Zvezdara”, potiče iz umjetničke porodice, podsjeća Blic. Kćerka je poznatog sarajevskog glumca Zorana Bećića i pozorišne kostimografkinje Vanje Popović.

 

Inače, ova mlada glumica nerijetko je u intervjuima pričala da je uspjela iz inata, nakon što su joj na Akademiji u Sarajevu rekli da je previše mlada i nesigurna da bi mogla da pliva u glumačkim vodama.

 

Međutim, dama specifičnog izgleda, skupila je hrabrosti i krenula dalje. Došla je u Beograd i okušala sreću na Akademiji dramskih umjetnosti. Prošla je prijemni i upisala Akademiju u klasi profesora Predraga Bajčetića. Bila je generacija sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević i Marijom Vicković.

 

Odmah je primijetio reditelj Dejan Zečević koji joj je ponudio ulogu u filmu “Mala noćna muzika”.

 

Igora Đorđevića smo do nedavno gledali u ostvarenju "Korijeni".

 

zorana-becic

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!