hayat donosi detalje, spominje se i oproštajno pismo

Nakon pogibije Almira Brkića i porodice: Preživjeli dječak je u teškom šoku, samo plače... Brigu će preuzeti tetka?

Hronika08.06.19, 17:27h

Nakon pogibije Almira Brkića i porodice: Preživjeli dječak je u teškom šoku, samo plače... Brigu će preuzeti tetka?
Nakon stravične nesreće, policija je u stanu obavila uviđaj. Po okončanju istog, stan je zapečačen zbog sprovođenja detaljnije istage, odnosno prikupljanja dokaza - piše Hayat

 

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer rano dogodila kod Sarajeva, život su izgubili Almir Brkić, njegova supruga Lamija i kćerka Fatima, dok je sin Bilal povrijeđen i van životne opasnosti. 

 

Kako je jutros objavio Hayat, Almira Brkića, koji je bio član kućnog savjeta zgrade u kojoj je živio, spominju po dobru. Jedan od komšija je ekipi Hayat.ba kazao da je to bila porodica za primjer. Nije želio komentarisati priče koje kruže ovim naseljem, a po kojima je navodno Sarajevogas jučer rano ujutro zbog curenja plina intervenisao u njihovom stanu. 

 

Navodno je, kako se priča, u vratima stana ostao ključ, pa je Almir zamolio jednog od komšija da provjeri plin i zaključa stan. 

 

Nakon stravične nesreće, policija je u stanu obavila uviđaj. Po okončanju istog, stan je zapečačen zbog sprovođenja detaljnije istage, odnosno prikupljanja dokaza. Niko još zvanično nije potvrdio da je policija u stanu pronašla oproštajno pismo koje je navodno ostavio Almir. 

 

Prema nezvaničnim informacijama, na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja, što je još više zainteresiralo istražne organe pod kojim okolnostima i kako je došlo do stravične nesreće. 

 

Izvor blizak portalu Hayat.ba kaže da dječak od jučer neprestano plače, doziva roditelje i sestru. Uz dječaka je od jučer u bolnici najbliža rodbina, a danas bi ga trebali posjetiti i predstavnici Osnovne škole 'Zahid Baručija' iz Vogošće, kao i škole u kojoj je radio njegov otac Almir. Brigu o dječaku, kako saznajemo, vjerovatno će preuzeti njegova tetka.

 

Dženaza bi se najvjerovatnije trebala obaviti u ponedjeljak. S obzirom na tom da je Almir sa Sokoca, a njegova supruga Lamija iz Fojnice, rodbina nastradalih odlučit će gdje će biti ukopani.

 

(Hayat / DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još