hirurga joj preporučila jelena karleuša

Bivšoj supruzi Ace Lukasa pukao silikon u zadnjici: Dobila sepsu, pozlilo joj, hitno prebačena u bolnicu...

Showbizz08.06.19, 14:29h

Bivšoj supruzi Ace Lukasa pukao silikon u zadnjici: Dobila sepsu, pozlilo joj, hitno prebačena u bolnicu...
Sonja Vuksanović je zadnjicu nedavno uvećala drugi put, i to u Istanbulu, kod estetskog hirurga kog joj je preporučila Jelena Karleuša, za šta je iskeširala 7.000 eura

 


Sonji Vuksanović pukao je silikon u stražnjici, nakon čega je dobila sepsu!


Kako priča izvor, Sonji je pozlilo, teško je disala, dobila je visoku temperaturu, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu gdje je utvrđeno da je strano tijelo puklo i dovelo do infekcije koja je mogla da je košta života.


Inače, Sonja je zadnjicu nedavno uvećala drugi put, i to u Istanbulu, kod estetskog hirurga kog joj je preporučila Jelena Karleuša, za šta je iskeširala 7.000 eura.

 

sonja-lukas


- Sonja je bila sretna što konačno ima stražnjicu kakvu je oduvijek željela. Sve je bilo uredu i ništa nije ukazivalo da će joj život visiti o koncu zbog implantata. Nažalost, došlo je do ozbiljne upale, Sonja je dobila visoku temperaturu i hitno je morala u bolnicu. Nakon pregleda ljekar joj je rekao da joj je silikon koji je pukao izazvao sepsu i tada je počela njena borba. Liječenje je trajalo danima, a ona se sada, hvala bogu, dobro osjeća - priča izvor Telegrafa.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još