snimanje počelo prije čak 20 godina

Nimalo glamurozne tajne serije 'Seks i grad' koje dosad niste znali: Neke su 'razmažene' dive...

Showbizz07.06.19, 19:00h

Nimalo glamurozne tajne serije 'Seks i grad' koje dosad niste znali: Neke su 'razmažene' dive...
"Posjetila sam jednog liječnika koji mi je rekao 'Tvoja noga radi stvari koje ne bi trebala raditi... Ova kost... Ti si stvorila tu kost... Ona ne bi trebala biti tu'", ispričala je glumica

 

OMILJENA serija mnogih zaljubljenica u modu prošle je godine proslavila 20. rođendan. Naravno, riječ je o američkoj seriji "Seks i grad" koja se snimala od 1998. do 2004. godine.

 

Iako je sve vezano uz ovu seriju zvučalo i izgledalo glamurozno, čini se da postoji čak nekoliko nimalo glamuroznih tajni vezanih uz nju - prenosi Index

 

Nema prijateljstva 


Iako se nakon vrlo uspješna dva filma na temu "Seksa i grada" šuškalo da je u pripremi i treći nastavak, na žalost mnogih obožavatelja čini se ipak ništa od toga. Kako pojedini izvori tvrde, za to je ponajviše kriva fatalna Samantha, odnosno Kim Cattrall koja je navodno producente iznenadila zahtjevima dostojnima dive, a kasnije je i sama glumica izjavila kako nikada nije pristala na sudjelovanje u snimanju trećeg nastavka kultnog filma.

 

No, većinu je najviše iznenadila njena izjava da s drugim slavnim glumicama koje su u ovoj seriji i filmu imale glavne uloge "nikada nije bila prijateljica".

 

"Bile smo samo kolegice i na neki način to je vrlo zdrav odnos", izjavila je tada Kim.

 

Sve one spektakularne štikle nisu nimalo udobne

 

Iako gotovo svakoj ljubiteljici lijepih cipela "rastu zazubice" kada vide spektakularne Manolo Blahnik štikle koje Carrie često nosi, čak je i sama Sarah Jessica Parker priznala da nisu nimalo udobne, ali i da je zbog njih zaradila određene zdravstvene probleme.

 

"Posjetila sam jednog liječnika koji mi je rekao 'Tvoja noga radi stvari koje ne bi trebala raditi... Ova kost... Ti si stvorila tu kost... Ona ne bi trebala biti tu'", ispričala je glumica.

 

S neudobnim cipelama je imala problema i njena kolegica Kristin Davis, poznatija kao Charlotte, koju osobito brine da su možda nesvjesno i same sudjelovale u postavljanju krivih standarda ljepote te da su ženama poslale poruku da su ženstvene jedino ako nose visoke potpetice.

 

Odustala od majčinstva zbog karijere


Kim Cattrall je 2017. godine priznala kako je užurban tempo života zbog snimanja serije utjecao na njenu odluku da nema djecu. Inače, ova je glumica još 1998. godine razmišljala o in vitro oplodnji, piše People.

 

Sretan kraj

 

Iako su obožavatelji bili oduševljeni kada su Carrie i Mr. Big potvrdili svoju ljubav, kreator serije Darren Star priznaje kako se njemu takav kraj uopće ne sviđa.

 

"Mislim da je serija na kraju izdala vlastitu poantu, a to je da žene u konačnici ne moraju nužno pronaći sreću u braku", objasnio je.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!