GDJE IMA VATRE, IMA I DIMA

Neymar u potpunom psihičkom rasulu: Nakon teških optužbi za silovanje, fudbaler napušta reprezentaciju Brazila?

Sport05.06.19, 10:55h

Neymar u potpunom psihičkom rasulu: Nakon teških optužbi za silovanje, fudbaler napušta reprezentaciju Brazila?
Ako Neymar ipak odluči zaigrati, Brazil neće dobro proći. Nije u stanju dati 100 posto sebe. Pogledajte što mu se dogodilo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, poručili su iz Saveza

 

 


Strašan udarac mogla bi doživjeti reprezentacija Brazila. Devet dana uoči Copa Americe mogla bi ostati bez najboljeg igrača. Neymar razmišlja o povlačenju iz reprezentacije.


- Vjerujem da će tražiti od izbornika da ga poštedi turnira. Psihološki nije u stanju suočiti se s turnirom, a još manje s brojnim novinarima koji će ga pitati stvari nevezane za nogomet. Koliko sam shvatio, uskoro će objaviti novi video, u kojem će objaviti da napušta reprezentaciju i da neće igrati na Copa Americi - ispalio je Francisco Noveletto, potpredsjednik Saveza, prenosi portal 24sata.hr.


U strahu je cijela brazilska sportska nogometna javnost.


- Ako Neymar ipak odluči zaigrati, Brazil neće dobro proći. Nije u stanju dati 100 posto sebe. Pogledajte što mu se dogodilo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je bio maksimalno posvećen reprezentaciji, a sada ima ogroman teret na svojim leđima. Trebao bi odlučiti da ne igra - zaključio je Noveletto.


U utorak su brazilski mediji saznali da je Neymar obavio ragovor s izbornikom Titeom te da je navodno plakao.


Otkriven identitet navodne žrtve


Brazilci su doznali da se radi o modelu Najili Trindade. Protiv nje se vode dvije parnice i proces izbacivanja iz stana, a navodno je dužna oko 10 tisuća dolara.


Podsjetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svjedočenjem anonimne djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš silovao.


Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.


- Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom - poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar (27) na Instagramu.


Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.


Razmjenjivali su nježnosti, tvrdi se u dokumentu, a Neymar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao djevojku bez njena pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se izaći sa slučajem u javnost.


Objavio njene intimne fotografije


- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nastavili smo razmjenjivati poruke. Tražila me i suvenir za svoje dijete.


Neymar je pokazao i niz poruka koje je razmjenjivao s djevojkom putem WhatsAppa, uključujući i fotografije nje u donjem rublju.


Dio Neymarove objave možete pogledati OVDJE.

 

- Morao sam ih objaviti kako bih dokazao da se ništa nije dogodilo - rekao je.


- Jasno je da je to bila zamka - rekao je nogometašev otac Neymar stariji.


Pokrenuta istraga


Ipak, znate kako kažu, gdje ima dima, ima i vatre. Policija u Rio de Janeiru otvorila je istragu protiv zvijezde PSG-a zbog puštanja obnaženih fotografija djevojke u javnost te zbog navodnog silovanja.


Neymaru nisu jedini problem optužbe za silovanje. Zbog objavljivanja intimnih fotografija seksualnog sadržaja bez pristanka druge osobe prijeti mu i do pet godina zatvora.


Copa América počinje 14. lipnja, a Neymar je uoči prvenstva ostao bez kapetanske trake u brazilskoj reprezentaciji, koja je dodijeljena Daniju Alvesu. Dakle, i idućih će dana biti u žiži javnosti i bit će zanimljivo pratiti kako će se cijeli slučaj rasplesti.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!