Mislio na penziju

Šaban Šaulić na tajnom računu u Njemačkoj čuvao ogroman bakšiš, a evo koji su uslovi da mu se pristupi

Hronika04.06.19, 12:20h

Šaban Šaulić na tajnom računu u Njemačkoj čuvao ogroman bakšiš, a evo koji su uslovi da mu se pristupi
On je potom objasnio i da je u pitanju račun u jednoj njemačkoj banci

 

Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je u februaru tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, posjedovao je tajni bankovni račun upravo u Njemačkoj, gdje je u udesu izgubio život po povratku sa nastupa.

 

Naime, on je, kako pišu mediji u Srbiji, na računu sačuvao oko dva miliona eura, a ovu ušteđevinu je navodno krio od supruge Gordane Šaulić, ali i od djece, piše Kurir.

 

"Tokom čitave Šabanove karijere njegova supruga Gordana baratala je novcem i sve sama raspoređivala. Ona je vodila sve njegove poslovne sastanke, zakazivala i ugovarala nastupe i gostovanja, pa je na kraju odlučivala o tome šta će raditi sa svakim njegovim honorarom. Šaban, međutim, sam sklanjao deo novca, koji je slagao na bankovni račun. Tako je hteo za svaki slučaj da se osigura. On nikada nije bio sebičan, pa ni taj novac nije krio sa strane samo za sebe, nego je sve sklanjao kako bi osigurao i porodicu. Razmišljao je unapred, pa mu je na pamet palo, ako mu se, ne daj Bože, nešto desi, štek postoji", navodi Šabanov prijatelj.

 

On je potom objasnio i da je u pitanju račun u jednoj njemačkoj banci, te i da će pjevačeva supruga Goca moći da pristupi tom računu samo ako pored sebe bude imala advokata.

 

"Šaban ima tajni devizni račun u jednoj nemačkoj banci koji je sada zapečaćen i samo Goca preko advokata može da mu pristupi. Šaban je mučenik verovao da će doživeti penziju, da će moći da se opusti u Krčedinu, pa je mislio na stare dane, ali i da ne opterećuje decu. Zato je i štedeo. Sav bakšiš sa romskih svadbi, koji je uvek bio pozamašan, Šaban je čuvao tamo u Nemačkoj i to nikada nije dirao. Te pare sada pripadaju Goci i njegovoj deci i to oni moraju sa advokatima da reše. Nadam se da Gordana za to zna, a i da nije znala, ta banka ju je sigurno o tome obavestila nakon Šabanove tragedije", naveo je Šaulićev blizak prijatelj.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!