Osvojio Ligu prvaka sa Liverpoolom

Jürgena Kloppa žele na klupi Bayerna: Evo šta na to kaže karizmatični Nijemac

Sport04.06.19, 12:01h

Jürgena Kloppa žele na klupi Bayerna: Evo šta na to kaže karizmatični Nijemac
Njemački trener stigao je u Liverpool 2015. godine i s Redsima ima ugovor do juna 2022. godine

 

Legendarni njemački branič Franz Beckenbauer želio bi u budućnosti na klupi Bayerna vidjeti sunarodnjaka Jürgena Kloppa, a njegova želja brzo je stigla i do ušiju trenera Liverpoola koji je u razgovoru s Bildom komentirao zanimljiv poziv, prenosi Jutarnji.

 

"On je jedan od najboljih svjetskih trenera i ništa me ne bi veselilo više od toga da jednoga dana postane trener Bayerna", ispalio je Beckenbauer na što mu je Klopp uzvratio:

 

"Sviđa mi se Franz i očito se ja sviđam njemu, ali ja već imam dugoročni ugovor s Liverpoolom. Drago mi je što to misli... No, i Bayern i Borussia Dortmund trenutno imaju dobre trenere. Ne znam što će biti za pet ili više godina, možda tada situacija bude potpuno drugačija", zaključio je Klopp.

 

 
Podsjetimo, njemački trener stigao je u Liverpool 2015. godine i s Redsima ima ugovor do juna 2022. godine. Prije toga je radio u Bundesligi kao trener Borussije Dortmund i Mainza.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!