VIDEO/ Željko Komšić o najnovijim previranjima na ljevici

Svi ovi koji su Lagumdžiju išutali iz SDP-a, virili su iz njegove 'pozadine' i kopirali ga u svemu... Sad kad je pao, oni ga cipelare!

Front25.05.19, 16:17h

Svi ovi koji su Lagumdžiju išutali iz SDP-a, virili su iz njegove 'pozadine' i kopirali ga u svemu...  Sad kad je pao, oni ga cipelare!
Govorio je o ujedinjenju ljevice i novom Pokretu socijalne pravde i demokratije (SPD), o sutrašnjim izborima za predsjednika u SDP-u BiH, Zlatku Lagumdžiji, Miloradu Dodiku, Nerminu Nikšiću...

 

Član Predsjedništva BiH i lider Demokrtakste fronte (DF) Željko Komšić juče je gostovao na Face TV kod Senada Hadžifejzovića.

 

Govorio je, između ostalog, o ujedinjenju ljevice i novom Pokretu socijalne pravde i demokratije (SPD), o sutrašnjim izborima za predsjednika u SDP-u BiH, Zlatku Lagumdžiji, Miloradu Dodiku, Nerminu Nikšiću...

 

-Ja sam se Lagumdžiji suprotstavio kad je bio na vrhuncu moći. Mogao vam je tad dijete iz škole istjerati. Tolika je ta moć bila. Ja sam mu se tad suprotstavio. A svi ovi sad što su ga išutali iz SDP-a, svi su djelovali iz njegove pozadine. I virili mu iz pozadine. I sad kad je pao, oni ga cipelare. Hoćete da vam pričam kakvi su bili kad je on bio šef? Ufff! Imitirali su ga u svemu. Kupovali su blokiće k'o on! On je nosio onaj filofax britanski. Odmah su svi oni filofaxe imali. Isti pokreti, gestikulacije, rečenice, sve isto. Sad su neki pustili bradu da ne liče na njega - rekao je, između ostalog, Komšić.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još