'VI STE OGLEDALO ONOGA ŠTO RADITE'

Mirsadu Hadžikadiću pukla guma, niko mu nije htio pomoći: Zahvalio se BIHAMK-u na brzom i efikasnom dolasku...

Hronika23.05.19, 18:49h

Mirsadu Hadžikadiću pukla guma, niko mu nije htio pomoći: Zahvalio se BIHAMK-u na brzom i efikasnom dolasku...
Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, poručio je u svom postu Mirsad Hadžikadić

 

 

Osnivaču Platforme za progres i nezavisnom predsjedničkom kandidatu na prethodnim općim izborima u BiH, Mirsadu Hažikadiću, dogodila se nezgoda u putu kada mu je pukla guma na povratku iz Mostara u Sarajevo. 


Međutim, mnogo gore od toga bilo je neugodno iskustvo koje je doživio na cesti, pokušavajući zaustaviti nekog od vozača i zatražiti pomoć. Kako sam kaže, niti jedan vozač od njih 40tak nije htio zaustaviti svoje vozilo.


Ovu neugodnost opisao je u postu na Facebooku, zahvaljujući se BIHAMK-u na brzoj pomoći, zbog čega ipak nije ostao na cesti satima.   


A u postu kaže: 


"Ovim putem se želimo zahvaliti BIHAMK-u i čestitati na brzom i efikasnom dolasku na teren i izuzetnom pružanju usluge koja nam je bila potrebna pri današnjem povratku iz Mostara, kada je pukla guma na autu u kojem smo se vozili. 


S druge strane, čekajući BIHAMK, pokušali smo ispitati svijest vozača koje smo zaustavljali kako bi nam eventualno pomogli, ali niti jedan vozač, od njih 40ak, nije zaustavio vozilo i ponudio pomoć. 


Vi ste ogledalo onoga što radite i načina na koji to radite! Moramo mijenjati sebe kako bi svima bilo bolje, poručio je na kraju Mirsad Hadžikadić.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 71

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još