TAJNA NESUĐENE PRVE DAME RUSIJE

Ko je fatalna Putinova ljubavnica Alina Kabajeva? Zbog nje je čelični vođa otišao 'pod nož', ali to je samo dio priče...

Nedjeljni magazin22.05.19, 20:14h

Ko je fatalna Putinova ljubavnica Alina Kabajeva? Zbog nje je čelični vođa otišao 'pod nož', ali to je samo dio priče...
Kao što je to slučaj i s mnogim drugim stvarima u životu Vladimira Putina, i Alina je obavijena velom tajne

 

 

Vijest da je predsjednik Rusije Vladimir Putin postao otac, odjeknula je u svijetu. Jedna od zabranjenih tema razgovara u Rusiji je njegov privatni život. Nikada nisu željeli komentirati njegovu navodnu vezu sa zlatnom olimpijkom, ruskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom


Kao što je to slučaj i s mnogim drugim stvarima u životu Vladimira Putina, i Alina je obavijena velom tajne.

 
O njihovoj ljubavnoj vezi potajno se šuška godinama, a u javnost je čak procurila i priča da je Putin, koji se navodno užasava starenja, 2010. godine podvrgnuo i plastičnoj operaciji kako bi se riješio podočnjaka i bora na čelu. Njegovo bezizražajno lice pokrenulo je i lavinu napisa da je postao veliki obožavatelj botoksa, a glavni razlog je upravo njegova upola mlađa ljubavnica Alina.

 

 
No, čak ni nakon što se 2013. "civilizirano razveo" od supruge, Putin svoju vezu s Alinom nije učinio ništa manje tajnovitom.


Ona sama je također svih ovih godina negirala razne glasine o svojoj povezanosti s Putinom, no nije ih uspjela skroz zaustaviti, pa tako ni one da ima tajnu porodicu s ruskim predsjednikom. Prema drugim napisima navodno je u januaru otišla u Švicarsku u žurbi sa trogodišnjim sinom kojeg, navodno, ima s Putinom. 


Povezano je to sa nepotvrđenim izvještajima kako je 2015. godine rodila u švicarskoj klinici. Prema drugim glasinama bila je na plastičnim operacijama, poput i samog Putina. 


Inače, Alina Kabajeva je uspješna gimnastičarka koje je predstavljala Rusiju na mnogim sportskim takmičenjima. Na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sydneyu osvojila je bronzu, a na Olimpijadi u Ateni 2004. godine zlato. Kabajevu smatraju i jednom od najljepših Ruskinja, a u vezi s Putinom je, navodno, od 2000. godine te se od tada nije pojavljivala s niti jednim drugim muškarcem u javnosti. 

 

putin-i-alina-kabajeva-2


Državna televizija je 2014. godine prikazala prilično laskav dokumentarac o ovoj gimnastičarki, ali Putinovo se ime nije spomenulo ni jednom, iako je Kabajeva 2005. postala članica ruskog parlamenta i Putinove stranke Jedinstvena Rusija.

 
Ona je u dokumentarcu samo spomenula muškarca kojeg jako voli, a Putin je također bio tajnovit pa je u intervjuu samo obznanio da je u vezi, da voli i da je voljen.

 
Prve priče o njihovoj vezi pojavile su se 2008. kada je mali ruski list Moskovsky Korrespondent objavio članak u kojem ih povezuje. Naravno, tada su greškom objavili da se Putin već razveo od Ljudmile pa je glavni urednik Aleksandar Lebedev morao povući članak. No, priče o paru nastavile su izlaziti. 


Tako je New York Post pisao da je Alina Putinu već rodila dvoje djece, 2009. godine prvog sina, a 2012. i kći.

 

Sudeći prema posljednim informacijama, Putinova tajna porodica upravo se proširila.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!