SLIJEDE VELIKE PROMJENE

Ljubiteljima rijalitija "Zadruga" ovo se nimalo neće svidjeti: Željko Mitrović donio 'radikalnu' odluku...

Mediji22.05.19, 09:48h

Ljubiteljima rijalitija
– Mislim da će ovo nadmašiti gledanost rijalitija, apsolutno. Ako se to ne desi, onda ćemo biti svi poraženi - kaže Mitrović

 

 

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, odlučio je gledaocima da ponudi novu seriju "Crveni mesec", ali i isto tako manje rijaliti programa u sljedećoj sezoni.


– U ovoj ekspanziji rijaliti programa ljudi su razvili jednu potpuno drugačiju emociju i oni su, praktično, u nedostatku igranih programa potražili emociju u rijalitijima, gde imamo jednu autentičnu razmjenu energije i zato tu tranziciju sada moramo odraditi spretno, kako bi igrani programi u narednih nekoliko godina potpuno zamijenili rijalitije rekao je Mitrović i dodao:


– Mislim da će ovo nadmašiti gledanost rijalitija, apsolutno. Ako se to ne desi, onda ćemo biti svi poraženi, i ovi talentovani glumci i kompletna produkcija. Što se tiče daljih planova, u slJedećoj sezoni će biti kombinovani program i nećemo potpuno prestati sa njim i vJerujem da će se u narednih nekoliko godina steći uslovi da se potpuno izmJestimo iz sfere rijalitija - pojasnio je čelnik ružičaste televizije, prenosi Espreso.rs.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

*********************************************

Pogledajte bonus video!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!