VIDEO/ Draško Stanivuković na sjednici NSRS

Imam dokaze o ubistvima u RS! U telefonu imam snimke jednog vlastodršca koji jasno govori...

Front17.05.19, 07:54h

Imam dokaze o ubistvima u RS! U telefonu imam snimke jednog vlastodršca koji jasno govori...
U lijevoj ruci imam dokaz da je vlast ubila Nikolu Đurovića. U desnoj ruci imam dokumente da je ovaj gospodin lažno liječen i bio na dijalizi, rekao je Stanivuković

 

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković izazvao je pažnju i burnu raspravu tokom jučerašnje sjednice Narodne skupštine RS-a kada je u jednom momentu izjavio "imam dokaze o ubistvima u Republici Srpskoj".

 

- U lijevoj ruci imam dokaz da je vlast ubila Nikolu Đurovića. U desnoj ruci imam dokumente da je ovaj gospodin lažno liječen i bio na dijalizi. U ovom telefonu imam audio-snimak i video-snimak jednog vlastodršca koji jasno govori - Stanivukoviću, morali smo majke premjestiti - rekao je Stanivuković.

 

Tokom rasprave, Stanivuković se osvrnuo i na ostala ubistva koja su potresla Srpsku, navodeći imena Srđana Kneževića, Ljubiša Savića, Rista Jugovića i Željka Markovića.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!