foto/ UPOZNAJTE LJEPOTICU KOJA JE OSVOJILA TENISEROVO SRCE

Vole se četrnaest godina: Ženi se Rafael Nadal, otkriveni detalji glamurozne svadbe

Showbizz14.05.19, 15:17h

Vole se četrnaest godina: Ženi se Rafael Nadal, otkriveni detalji glamurozne svadbe
Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz djetinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupit će više od 500 zvanica

 


Rafael Nadal oženit će se sljedećeg mjeseca na Majorci svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Fransiskom Perelo.

 

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz djetinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupit će više od 500 zvanica, prenose španski mediji.

 

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuhar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom obroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

 

Tačan datum vjenčanja još nije poznat, a u stranim medijima šuška se da će ceremonija biti održana između 10. juna i početka jula.

 

rafael-nadal-maria-perelo

 

Lijepa brineta Marija Perelo, što malo ko zna, ostavila je posao u jednom osiguravajućem društvu kako bi mogla da vodi projekat fondacije Rafa Nadal, dobrotvorne organizacije osnovane prije skoro deset godina. Ne voli da se eksponira u javnosti, iako redovno dolazi na mečeve svog budućeg supruga, a par se vjerio u martu prošle godine prilikom romantičnog putovanja u Rim.

 

Teniser rijetko za medije govori o privatnom životu, ali je tada istakao da ima u planu da osnuje porodicu, kao i da veoma voli djecu…

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!