potpisali pristupnice

Nezavisni blok dobio još novih članova: Evo imena

Front09.05.19, 12:30h

Nezavisni blok dobio još novih članova: Evo imena
Novi članovi Nezavisnog bloka izrazili su zadovoljstvo što mogu biti dio političkog projekta koji je dosljedan da promovira novu politiku i drugačiju politiku koja je alternativa postojećem vladajućem režimu
 
 
Danas su u Centrali Nezavisnog bloka novi članovi NB-a obavili razgovor sa rukovodstvom Stranke.
 
 
Nakon razgovora, svoje pristupnice između ostalih potpisali su legendarna košarkašica Tima Džebo, bivši načelnik Terenskog ureda Granične policije BiH magistar kriminalističkih nauka Nermin Mrkaljević, nekadašnja glavna medicinska sestra Almedina Pašukan, ekonomistica Emina Ligata, magistar socijalnog rada Sadžid Ćerimović…   
 
 
Novi članovi Nezavisnog bloka izrazili su zadovoljstvo što mogu biti dio političkog projekta koji je dosljedan da promovira novu politiku i drugačiju politiku koja je alternativa postojećem vladajućem režimu.
 
 
''Drago mi je da sam uz svoju kolegicu iz reprezentacije Raziju Mujanović opet u istom timu. Zajedno sa parlamentarcima i ljudima iz Nezavisnog bloka, radit ćemo na promovisanju boljeg statusa sporta i sportista'', naglasila je Tima Džebo.
 
 
Nermin Mrkaljević je naglasio: ''Radio sam dugo vremena u Graničnoj policiji širom Bosne i Hercegovine i uvidio sam mnoge manjkavosti, te kroz Nezavisni blok vidim da se dosta toga može i mora popravljati'' - navodi se u saopćenju Nezavisnog bloka.
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!