FOTO/ Zločin kod Visokog

Drama u porodici: Sin nedavno izvršio samoubistvo, juče njegova majka zbog 'crne magije' ubila jetrvu!?

Hronika05.05.19, 15:44h

Drama u porodici: Sin nedavno izvršio samoubistvo, juče njegova majka zbog 'crne magije' ubila jetrvu!?
Od tog dana kada je preminuo mladić, u dvorištu je stalno bilo ljudi, a ono šta se danas dogodilo je velika tragedija. Mnogi su spominjali da postoje određeni problemi i netrpeljivost, kazao je jedan od mještana

 

U mjestu Topuzovo Polje u blizini Visokog došlo do tragedije u kojoj je jedna osoba tragično stradala, a tri su ranjene.

 

Jedna ženska osoba je ubijena, a tri ranjene nakon upotrebe vatrenog oružja.

 

Kako se saznaje, likvidirana je M.H. rođena 1965. godine, a ranjeni su njen muž T.H. i njihov sin.

 

Naknadno je potvrđeno da je izvršitelj je lišen slobode.

 

Prema prvim informacijama, iz vatrenog oružja je pucala ženska osoba koja je iz pištolja likvidirala drugu žensku osobu, a zatim ranila i njenog sina koji je pokušavao odbraniti svoju majku.

 

Ovu porodicu prije nešto više od sedam dana pogodila je tragedija kada je mladić iz ovih obitelji izvršio samoubistvo, piše Dnevni List.

 

“Od tog dana kada je preminuo mladić, u dvorištu je stalno bilo ljudi, a ono šta se danas dogodilo je velika tragedija. Mnogi su spominjali da postoje određeni problemi i netrpeljivost, kazao je jedan od mještana.

 

Prema riječima mještana, žena čiji se sin ubio nedavno, juče je, navodno, pucala u djeverovu suprugu koju je i ubila, a tom prilikom ranila je djevera i njegovog sina i još jednu osobu.

 

Spominje se da je razlog ovog čina to što je majka misleći da iza crne magije, zbog koje je navodno njen sin počinio samoubistvo, stoji njena jetrva M. H., pa je I. H. nju odlučila likvidirati.

 

(Dnevni-list.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još