VIDEO/ KO ĆE KOME OTVORITI VRATA, A KO 'ZABITI' IZA LEĐA

Slavo Kukić bez dlake na jeziku: Dodik će u zatvor, Zlatko je SDA-ov vođa ešalona, a Željko i Fahro - Bakirove vodonoše!

Front04.05.19, 15:41h

Slavo Kukić bez dlake na jeziku: Dodik će u zatvor, Zlatko je SDA-ov vođa ešalona, a Željko i Fahro - Bakirove vodonoše!
U razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem nemlosrdno je secirao goruća pitanja u Bosni i Hercegovini i njene aktere

 


Gost jučerašnjeg izdanja Centralnog dnevnika Face TV-a bio je doktor socioloških znanosti i revnosti analitičar aktuelnih zbivanja na bh. političkoj sceni, prof. Slavo Kukić. U razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem nemlosrdno je secirao goruća pitanja u Bosni i Hercegovini i njene aktere.


Razgovor je počeo osvrtom na odlazak Milorada Dodika u Tursku, za koga Kukić kaže: 


- Mora se poći prvo od toga da Dodik nije strateg, on je operativac... Dodik se u čitavu priču dobro ukomponirao jer pokušava spasiti vlastitu kožu. Evidentno je da bi profunkcioniranje pravne države njega koštalo, kao i mnoge druge u BiH.


Na čemu temelji svoje tvrdnje da bi Dodik mogao završiti u zatvotu, šta misli o lideru stranke kojoj je donedavno ukazivao i vlastito povjerenje, Željku Komšiću, a šta o Fahrudinu Radončiću, te kako gleda na novo političko buđenje Zlatka Lagumdžije i Socijaldemokratski pokret, ali i kako gleda na ulogu Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića u aktuelnim događajima, pogledajte u priloženom videu... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još