FOTO/ Popularnoj seriji došao kraj

Fanove zabrinuo jedan detalj na zadnjoj fotki sa seta 'Teorije velikog praska': Nećete vjerovati o čemu se radi

Mediji02.05.19, 17:20h

Fanove zabrinuo jedan detalj na zadnjoj fotki sa seta 'Teorije velikog praska': Nećete vjerovati o čemu se radi
Za odgovor na to pitanje morat ćemo pričekati posljednju epizodu 12. sezone

 

Došao je kraj snimanja serije "Teorija velikog praska". Glumci se opraštaju od serije emotivnim objavama na društvenim mrežama i fotografijama sa seta, a za to vrijeme gledatelji se pitaju samo jedno - hoće li u posljednjoj sezoni vidjeti glavne likove u vožnji liftom koji pokvaren zjapi već 12 sezona, prenosi Index.hr.

 

Na jednoj od posljednjih fotografija sa snimanja koja prikazuje čitavu ekipu zagrljenu ispred još uvijek pokvarenog lifta gledatelji su komentare preplavili pitanjima: "Znači li ovo da lift neće biti popravljen?"

 

"Da bar prikažu lice stanodavca koji nije htio popraviti lift svih ovih godina", "Molim vas neka lift proradi u zadnjoj epizodi", "Jesu li napokon popravili lift?", "Čekajte, neće popraviti lift?" bili su samo neki od znatiželjnih komentara.

 

Za odgovor na to pitanje morat ćemo pričekati posljednju epizodu 12. sezone.

 

Svečanošću na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TV serije "Teorija velikog praska" ostavili svoje otiske u cementu ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku obilježen je završetak serije.

 

"Prestali smo snimati, ali nas sedmero ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvijek živjeti u nama", kazao je Jim Parsons koji je utjelovio Sheldona Coopera.

 

(DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!