pale i lijepe riječi

Vučić pohvalio Hrvatsku zbog 'korektnog odnosa' na samitu u Berlinu

Front30.04.19, 09:12h

Vučić pohvalio Hrvatsku zbog 'korektnog odnosa' na samitu u Berlinu
Vučić je još jednom ocijenio kako su se predstavnici Srbije na samitu u Berlinu nalazili u nezavidnom položaju s obzirom na to da su bili okruženi zemljama koje su priznale Kosovo, prenosi Hina

 

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izrazio je u ponedjeljak navečer razočaranje ishodom susreta na vrhu zemalja zapadnog Balkana i Europske unije koja nije urodila prekidom blokade pregovora između Srbije i Kosova. On je rekao kako je većina sudionika skupa kritizira Srbiju a među iznimke ubraja Hrvatsku i Sloveniju. 

 

"Moram priznat da su predstavnici Slovenije i Hrvatske bili korektni i nemamo im što zamjeriti", rekao je Vučić nakon sastanka u Berlinu. 

 

Vučić je još jednom ocijenio kako su se predstavnici Srbije na samitu u Berlinu nalazili u nezavidnom položaju s obzirom na to da su bili okruženi zemljama koje su priznale Kosovo, prenosi Hina. 

 

Vučić je rekao kako je dobro što se dijalog nastavlja, ali je isto tako zaključio kako "Srbija nema ozbiljnog partnera za dijalog". 

 

On se domaćinima samita u Berlinu, njemačkoj kancelarki Angeli Merkel i francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu zahvalio na "ogromnom trudu" koji su uložili kako na zapadnom Balkanu došlo do pomaka. 

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!