Foto / Šta vi mislite?

Stilista zakazao: Najveća muzička zvijezda na udaru zbog iskrivljenog dekoltea

Showbizz29.04.19, 12:15h

Stilista zakazao: Najveća muzička zvijezda na udaru zbog iskrivljenog dekoltea
U komentarima fanovi su bili jednoglasni da Madonna mora da promijeni stilistu

 

Kraljica pop muzike Madonna se poslije četiri godine studijske pauze vraća na muzičku scenu sa novim albumom "Madame X" koji izlazi 14. juna.

 

Ovo je Madonnin četrnaesti po redu album koji je najvećim dijelom snimila u Portugalu u kojoj se stacionirala posljednjih godina. Inspirisana njihovom kulturom i muzikom u saradnji sa producentom Dilpom dobila je inspiraciju za nove pjesme, piše Blic.

 

Prošle sedmice je objavljen prvi singl sa albuma pod nazivom "Medellin" koju izvodi zajedno sa kolumbijskim pjevačem Juanom Luisom Arias koji je poznatiji pod imenom Maluma.

 

madonna-dekolte1

 

Madonna je bila gost televizije MTV na kojoj je predstavila spot za pesmu "Medellin". Iako je trebalo svi da pričaju o novoj muzici, na društvenim mrežama se najviše polemisalo o dekolteu pjevačice.

 

Naime, Madonni je korset pravio probleme dok je sjedila jer je evidentno da ju je previše stegao i da joj je pritiskao grudi.

 

Pjevačica je na Instagramu objavila kratak video prije gostovanja.

 

U komentarima fanovi su bili jednoglasni da Madonna mora da promijeni stilistu.

 

"Gospode, ko ju je pustio ovakvu u emisiju", "Želi da bude opet mlada, ali ne ide", "Šta je sa grudima?", pisali su fanovi u komentarima.

 

Šta vi mislite?

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!