Još jedan mandat

Predsjedništvo HDZ-a BiH jednoglasno podržalo Čovića za predsjednika stranke

Front26.04.19, 20:50h

Predsjedništvo HDZ-a BiH jednoglasno podržalo Čovića za predsjednika stranke
Predsjedništvo je raspravljalo i o izmjenama i dopunama Statuta HDZ-a BiH te je na današnjoj sjednici usuglašen Statut, Poslovnik, Program i Programska deklaracija koji će se naći sutra na zasjedanju Sabora

 

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH, uz potporu županijskih organizacija te stranke, jednoglasno je podržalo Dragana Čovića za predsjednika HDZ-a BiH i u idućem mandatu. 

 

Inače, na proširenoj sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH, koja je održana u petak u Mostaru, razgovaralo se o pripremama i organizaciji 13. izbornog Sabora HDZ-a BiH, koji će se održati u subotu, 27. aprila, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. 

 

Predsjedništvo je raspravljalo i o izmjenama i dopunama Statuta HDZ-a BiH te je na današnjoj sjednici usuglašen Statut, Poslovnik, Program i Programska deklaracija koji će se naći sutra na zasjedanju Sabora, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH. 


(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još