VIDEO/ Svi to radimo, a posljedice su katastrofalne

Nikako ne ostavljajte flašicu sa vodom na sjedištu automobila: Poslije ovog snimka će vam sve biti jasno

Auto & Dom26.04.19, 13:44h

Nikako ne ostavljajte flašicu sa vodom na sjedištu automobila: Poslije ovog snimka će vam sve biti jasno
Dioni Amuchastegui je na Facebookk stranici kompanije u kojoj radi napisao ljudima da paze gdje ostavljaju flašice, jer, kako je rekao, nikad se ne zna šta može da se desi

 

Mnogi od nas sa sobom u automobilu uvijek nose flašicu sa vodom u slučaju da ožednimo tokom vožnje. Međutim, poslije gledanja ovog video snimka, razmislićete dobro da li i gdje da ostavite flašicu sa vodom u svom automobilu.

 

 

Dioni Amuchastegui je ostavio flašicu sa vodom u automobilu, a na pauzi za ručak na poslu shvatio je da je to bila velika greška.

 

- Pogledao sam prema automobilu i vidio da se svjetlo reflektovalo kroz flašu na sjedište koje je počelo da gori - rekao je on, dodajući da je flašica na suncu dostigla temperauturu od čak 250 stepeni. Zbog toga, on je na Facebookk stranici kompanije u kojoj radi napisao ljudima da paze gdje ostavljaju flašice, jer, kako je rekao, nikad se ne zna šta može da se desi.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!