Stišala se bura oko razvoda

Fanovi mogu odahnuti: Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo se prate na Instagramu

Showbizz25.04.19, 08:46h

Fanovi mogu odahnuti: Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo se prate na Instagramu
Jelena se nije oglašavala povodom ovih nagađanja, već je samo napisala: "Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina"

 

Svega tri dana trajalo je polemisanje oko toga da li su Jelena Karleuša i Duško Tošić u dobrim odnosima ili, pak, kako se komentarisalo - pred razvodom, budući da se njih dvoje od juče ponovo prate na Instagramu, piše Telegraf.rs.

 
 
Sve je i počelo od toga što je Duško prestao da prati Jelenu na Instagramu, a ona mu je dan kasnije uzvratila istom mjerom. Ova informacija se odmah proširila, a mnogi su se zapitali da li to znači kraj njihovog braka.

 

Jelena se nije oglašavala povodom ovih nagađanja, već je samo napisala: "Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina", kao i da na takve stvari odgovara ćutanjem.

 

Ispostavilo se da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu, budući da je na društvenoj mreži ponovo "sve na svom mjestu".

 

Iako je prvi prestao da prati suprugu na Instagramu, stvari više ne stoje tako, a da li su u pitanju bile samo male razmirice ili slučajnost, možemo samo da nagađamo.


Podsjetimo, Jelena se nedavno vratila u Beograd nakon kratke posjete Istanbulu, dok je Duško sve vrijeme u Kini, gdje ima višemilionski ugovor sa fudbalskim klubom Gungdžou.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još