U četvrtak u Kemal Begovoj 11

Otvorenje nove Konzum prodavnice u Sarajevu: Bogata ponuda i brojne nagrade za kupce

Biznis Klub23.04.19, 18:17h

Otvorenje nove Konzum prodavnice u Sarajevu: Bogata ponuda i brojne nagrade za kupce
Radi se o novom konceptu prodavnice koji se prvi put uvodi u njihovoj maloprodajnoj mreži, te iz Konzuma vjeruju da će u potpunosti odgovoriti potrebama kupaca i biti odredište za njihovu svakodnevnu kupovinu

 

U četvrtak, 25.04. u 10 sati  Konzum otvara novu prodavnicu, koja se nalazi u Sarajevu u ulici Kemal Begova 11 u novoizgrađenom stambenom objektu. 


Radi se o novom konceptu prodavnice koji se prvi put uvodi u njihovoj maloprodajnoj mreži, te iz Konzuma vjeruju da će u potpunosti odgovoriti potrebama kupaca i biti odredište za njihovu svakodnevnu kupovinu. Prodavnica se prostire na više od 300 metara kvadratnih.


- Na dan otvorenja nove prodavnice u Kemal Begovoj kupce očekuje posebna bogata ponuda proizvoda po super cijenama, više od 200 vrijednih nagrada na kolu sreće, zatim će prvi kupci biti počašćeni ukusnim doručkom, a potom slijede voćni ražnjići i kokteli, torta i druge ukusne poslastice tokom cijelog dana. Sa kupcima će se družiti razigrane maskote Zdravoljubaca - banana Beti i Jagoda Lola, koje će prirediti i veselu zabavu za mališane - otkrivaju iz Konzuma.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!