FOTO/ Teško se nosi s očevom bolešću

Britney Spears izašla sa psihijatrije: Dugo nije izgledala ovako loše

Showbizz23.04.19, 10:37h

Britney Spears izašla sa psihijatrije: Dugo nije izgledala ovako loše
Da je pjevačicu pogodila očeva bolest primijetili su i njeni fanovi koji su ostali zgroženi izgledom pjevačice

 

Američka pjevačica Britney Spears (37) posljednjih je sedmica boravila u psihijatrijskoj ustanovi u koju se sama prijavila jer se teško nosi s bolesti oca Jamieja Spearsa (66). Jamie je prije nekoliko mjeseci imao rupturu debelog crijeva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije. Američki su mediji početkom aprila objavili kako se pjevačica nalazi na liječenju u instituciji zaduženoj za mentalno zdravlje, piše 24sata.hr.

 

No, čini se kako je Britney završila s liječenjem s obzirom na to da su je američki paparaci na Uskrs ulovili kako izlazi iz hotela "The Montage" smještenog na Beverli Hilsu. Pjevačica je bila u društvu 12 godina mlađeg dečka Sam  Asgharija (25), koji ju je sve vrijeme štitio od znatiželjnih novinara i fotoaparata.

 

britney-spears


Da je pjevačicu pogodila očeva bolest primijetili su i njeni fanovi koji su ostali zgroženi izgledom pjevačice.

 

- Ajme, jadna Britney. Dugo ovako loše nije izgledala. Nadam se da će se što prije oporaviti - komentari su na društvenim mrežama.

 

jamie-britney-spears

 

- Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vrijedno živjeti. Njeni bliski prijatelji doista su uvjereni kako će se povući sa scene jer bez svog oca, koji bi joj bio podrška, ne bi mogla uspostaviti ravnotežu u svom životu - kazao je izvor.


Britney Spears se povlači sa scene nakon gotovo 20 godina?

 

Britney je 2007. doživjela psihički slom te se obrijala na ćelavo, a upravo joj je otac Jamie pomogao da se vrati na pozornicu. Britney je više puta priznala da bi bez oca bila potpuno izgubljena.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!