Nređena obdukcija i identifikacija

Automobil izgorio kod Laktaša, poginula nepoznata osoba

Hronika15.04.19, 13:11h

Automobil izgorio kod Laktaša, poginula nepoznata osoba
Tužilac je naložio da se izvrši identifikacija i obdukcija smrtno nastradalog te preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće

 

Na lokalnom putnom pravcu Veliko Blaško-Slatina, u opština Laktaši, u nedjelju u noćnim satima dogodila se saobraćajan nesreća u kojoj je smrtno stradalo za sada nepoznato lice, a putničko motorno vozilo se zapalilo i izgorilo. 

 

- Do nesreće je došlo oko 03.10 sati, nakon slijetanja s kolovoza automobila marke „opel astra“ kojim je upravljalo za zada nepoznato lice - saopćeno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

 

Uviđaj je obavio je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Radenko Janković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši. 

 

Tužilac je naložio da se izvrši identifikacija i obdukcija smrtno nastradalog te preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!