video/ glumica koja i dalje osvaja srca bh. publike

Emina Minka Muftić s gorčinom: Moja najveća greška je što sam u vrijeme rata ostala u Sarajevu! Međutim...

Nedjeljni magazin14.04.19, 13:59h

Emina Minka Muftić s gorčinom: Moja najveća greška je što sam u vrijeme rata ostala u Sarajevu! Međutim...
Za Face TV poznata bh. glumica govorila je o sebi, glumačkom radu, razočarenjima i uspjesima, ali je i priznala da je njena "najveća greška što je u vrijeme rata ostala u Sarajevu"

 

Emina Minka Muftić je glumica koja već dugo osvaja srca publike u predstavma, TV serijama i filmovima, dobitnica je brojnih nagrada, a svoje iskustvo i znanje dijeli i sa studentima na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.


Važan segment u njenom životu je i humanitarni rad. Osim što je pokazala nevjerovatan uspjeh na glumačkoj sceni, Minka je snimila i muzički CD, te kao pjevačica nastupila na koncertima i programima različitih karaktera.


Taj CD samo je potvrda Minkinih muzičkih sposobnosti uz brojne glumačke koje je ostvarila u brojnim predstavama, TV serijama i kabaretskim programima.


Za Face TV govorila je o sebi, glumačkom radu, razočarenjima i uspjesima, ali je i priznala da je njena "najveća greška što je u vrijeme rata ostala u Sarajevu". 


Međutim, smatra i da je to istovremeneo njena "najbolja - najveća životna greška", uprskos razočarenjima koja su stigla sa okončanjem rata, a zašto tako misli, saznajte u priloženom videu...   

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još