foto/ ukipljen osmijeh na 57-godišnjoj glumici

Od neodoljive holivudske slatkice do 'voštane figure': Meg Ryan pretjerala s botoksom, neprepoznatljiva je!

Showbizz13.04.19, 15:19h

Od neodoljive holivudske slatkice do 'voštane figure': Meg Ryan pretjerala s botoksom, neprepoznatljiva je!
Uz nju, jednu od vodećih uloga u filmu tumači glumac Billy Cristal koji se također pojavio na proslavi godišnjice u jednom losanđeleškom kinu. No tema večeri ipak nije bio kultni film, već zamrznuto lice Meg Ryan

 

NEKOĆ poznata holivudska slatkica pretjeranim estetskim zahvatima dovela se do neprepoznatljivosti.

 

Riječ je o 57-godišnjoj Meg Ryan, kraljici romantičnih komedija iz 80-ih i 90-ih, koja je ovog tjedna u Hollywoodu proslavila 30. godišnjicu jednog od svojih najpoznatijih filmova - "Kada je Harry sreo Sally".

 

Uz nju, jednu od vodećih uloga u filmu tumači glumac Billy Cristal koji se također pojavio na proslavi godišnjice u jednom losanđeleškom kinu. No tema večeri ipak nije bio kultni film, već zamrznuto lice Meg Ryan.

 

meg-ryan-2

 

Glumicu se već godinama proziva da je išla pod nož, no ona odbija pričati o svojim estetskim zahvatima, a kritike je očito nisu spriječile ni da nastavi raditi na svojem izgledu. 

 

Sa zategnutim licem bez ijedne bore te vidno punijim obrazima i usnama, glumica je na eventu izgledala kao voštana figura, a iako se neprestano smijala, njen izraz lica nije se mijenjao.

 

meg-ryan-3

 

Osim što je brojnim estetskim zahvatima upropastila svoje lice, šuška se da su je oni koštali i karijere jer je u posljednjih deset godina snimila samo dva filma.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!