POBJEGLA JE OD KUĆE I DOŠLA MU U PARIZ

Mlađa je od njega čak 29 godina: Kako su se upoznali Melina i Haris Džinović? Čekala je svog tadašnjeg momka, a onda...

Showbizz13.04.19, 12:23h

Mlađa je od njega čak 29 godina: Kako su se upoznali Melina i Haris Džinović? Čekala je svog tadašnjeg momka, a onda...
Kada smo se upoznali, on je svoj život imao debelo uređen i jedino što ga je zanimalo je da stvori porodicu. Za njega je to tada bilo nešto novo, imao je veliku želju i vrijeme za to, baš zato što je sve ostalo postavio na svoje mjesto - ispričala je Melina Džinović

 

 

 

Mnogi poznati parovi vole se uprkos velikoj razlici, a postoji i jedan par koji tu razliku slavi, te su jedno drugom doneli veliku sreću.


U pitanju su Melina i Haris Džinović koji je od nje stariji čak 29 godina. Upoznali su se sasvim slučajno, dok je Melina čekala svog tadašnjeg dečka koji se, igrom slučaja, takođe zvao Haris. Susret je, kako se pisalo, bio pod čudnim okolnostima.


I do njihovog sljedećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je on imao zakazan nastup u Zagrebu, počeli su da se dopisuju i malo po malo se zbližavali, a onda je Haris Melinu pozvao da mu bude gošća u Parizu.


- Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobjegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u intervjuu.


Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći. Porodica je za njenu vezu već tada saznala iz medija.


- Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb, kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je tata poželio crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu “nemoj više”, a on na to kaže: “Što, kad je vino k’o borovnica”.


Ona je istakla da su se njeni roditelji, na kraju, “zaljubili“ u njega.


- Oni su se odmah zaljubili u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dijete sretno s nekim ne može tu osobu da gleda kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac.


Par je dobio kćerku Đinu i sina Kana, a 2014. su se jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav na luksuznoj jahti. Haris Džinović je u jednom intervjuu istakao da veoma dobro funkcionišu u braku.


- Nas dvoje smo dvadeset četiri sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovjek, valja me ispratiti, zahtjevan sam, ali nisam znao da postoji u meni dio plastelina koji se može oblikovati - rekao je Haris Džinović jednom prilikom.


Melini Džinović se život promijenio iz korijena.


- Ja sam iz te razlike u godinama izuzetno profitirala u životu. Godine su stvar na papiru. Harisa sam upoznala kada je on uveliko imao karijeru i nisam morala da prolazim sa njim put do uspjeha, više i manje uspješne pokušaje, razočaranja i nesigurnosti, što generalno prolazite sa nekim vaših godina. Kada smo se upoznali, on je svoj život imao debelo uređen i jedino što ga je zanimalo je da stvori porodicu. Za njega je to tada bilo nešto novo, imao je veliku želju i vrijeme za to, baš zato što je sve ostalo postavio na svoje mjesto - ispričala je Melina Džinović.

 

(Srbijadanas.com/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još