Foto / Zabrinula fanove

Objavila, pa izbrisala sliku: Severina završila na operaciji!

Showbizz11.04.19, 20:31h

Objavila, pa izbrisala sliku: Severina završila na operaciji!
Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dvije sedmice

 

Severina je jutros pratitelje na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala.

 

Kako bismo otkrili o čemu je riječ, kontaktirali smo njezinog PR-ovca Davora Grgina i saznali da je Severina jučer završila na rutinskoj operaciji zbog koje će morati mirovati dvije sedmice, piše Index

 

severina-u-bolnici

 

- Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tokom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati budući da su bolovi bili neizdrživi - rekao je Grgin za Index.

 

- Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dvije sedmice. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji - dodao je Grgin.

 

Inače, Severina je nedavno održala koncert u Zürichu te se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama. Na koncertu je pokazala i novu frizuru koja je nastala za potrebe snimanja spota njezine nove pjesme "Daleko ti kuća" koji će njezini obožavatelji moći vidjeti u ponedjeljak.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!