Drama pred kamerama

Milijana (21) bi da izbaci 74-godišnjeg vjerenika iz showa: 'Ovo je prvi mlađi muškarac koji mi se svidio'

Zabava09.04.19, 18:10h

Milijana (21) bi da izbaci 74-godišnjeg vjerenika iz showa: 'Ovo je prvi mlađi muškarac koji mi se svidio'
Milijana Bogdanović priznala je da bi rado izbacila svog vjerenika Milojka Bogdanovića iz luksuzne vile "Parova", kada bi trebalo da bira između njega i mlađeg Aleksandra Požgaja

 

Milijana Bogdanović potpuno se opustila u rijalitiju i počela da pokazuje svoje pravo lice. Ona je sa jednom od ukućanki razmijenila nekoliko rečenica, a onda jasno rekla da je Aleksandar Požgaj prvi mlađi muškarac koji joj se svidio, piše Blic.

 

Milijana je sa cimerkom u povjerenju razgovarala:

 

- Sad je rekao: "Ja ako se ne razvedem ove godine, zbog jedne djevojke, neće niko" - rekla je Milijana ukućanka.

 

- Ma super, šta me briga - odgovorila joj je Milijana.

 

U tom trenutku naišao je Milojko koji je krenuo po svoj prsluk i upitao je šta radi, a ona mu je rekla:

 

- Šta je sad, ne mogu ni sa ženama da pričam. Ajde vozi, mrš.

 

Milijana je priznala da se ljubila sa Milojkom pred Požgajem pa joj je cimerka rekla da joj zato on vraća jer se Milijana požalila kako joj je Požgaj obećao da više neće pipkati jednu od stanarki vile, ali je ipak to uradio.

 

- Ovo je prvi mlađi muškarac koji mi se svidio - priznala je Milijana.

 

- Ja sam rizikovala život ovog čovjeka, ja sam rizikovala vezu. Više mu se neću obratiti - rekla je Milijana koja je dodala i:

 

- Mislim da sam mu dovoljno naslovnih strana dala, sad nek mu ih daje ona. Ja sam bila po svim medijima i njemačkim i britanskim, moglo se čitati.

 

Takođe, Milijana Bogdanović priznala je da bi rado izbacila svog vjerenika Milojka Bogdanovića iz luksuzne vile "Parova", kada bi trebalo da bira između njega i mlađeg Aleksandra Požgaja, prenosi Kurir.

 

Naime, voditeljka je upitala koga bi prije izbacila Milojka ili Požgaja, ona je poslije kratkog razmišljanja odlučila da bi ostavila Aleksandra.

 

Kao razlog Bogdanović je navela njegovo loše zdravlje, Milojko se dodatno iznervirao. Uslijedila je žustra rasprava između Milojka i Požgaja, kada je starac rekao da ga Požgaj zaje*ava i da mu je takvo stanje zbog Milijane.

 

"Ne iz nekih emotivnih razloga, već samo zbog njegovog zdravstvenog stanja. On kad se iznervira, on čovjek ne zna šta radi", pravdala se Bogdanović.

 

"Pa ti mi to radiš", odbrusio joj je razočarani Božić.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!